Cevap: Türkiye - Almanya
Öncelikle ben Türkiye-Almanya macini Alman Devlet Kanali Das Erste izledim.
Türk Milli Takimimiz da Arda Turan, uzun süredir sakat olan Hamit Altintop gayet güzel oynadilar. Ayrica Selcuk Sahinde bir vurusu kötü olabilir ama defansa baya yardim etmisti ayrica güzel paslar da atti. Hiddik Süper Lig Oyuncularinda Fizik yönü eksik oldugunu söyledi buna katiliyorum ayrica ikinci yarida oyuna giren Gökhan Töre de cok iyi oynadi.
Ben Servet'in oynmasini pek anlamadikm kendisi Galatsarayda oynamiyordu sakat oldugu icin bence baya vasat oynadi Egemen ile Ömer Toprak oynasaydi daha iyi olurdu. Servet'e kötü demiyoum ama hic hazir degildi.
Bu arada Alman Devlet Kanali Das Erste Aday Kadroda bulunanan yanliz ilk 18 alinmayan Türk gurbetci Oyunculardan Ömer toprak,Mehmet Ekici ve Tunay Torun Kadroya alinsin dediler.
Löw Das Erste ve Ntv Spora röpörtaj yapti yanliz ayni seyleri söylemedi Löw Dar Erste'De Almanyadan bahsett ve Türkiyenin Almanya oynamazsa iyi ataklar yaptigi ve iyi oyun oynadigini söyledi yanliz Almanya iyi oynadigi zamanlarda Türkiyenin zorlandigini söyledi. Ve Ntv Spor biz kendi oyunumuza oynuyoruz rakiple alakasi yok oyununun biz Almanya Milli Takimin oyununu oynamak istiyoruz dedi.
Bana göre Türkiyenin kadrosu iyi sadece kadroyu iyi degerlendirmek ve iyi yönetmek lazim.
Sonuc olarak Türkiye maci son maca birakti Azerbaycan yenmesi lazim ki yeneceginede yürekten inaniyorum Almanyaninda Belcikaya karsi kaybetmiyecegini düsünüyorum.
Ayrica Azerbaycan macinda ilk 11 su sekilde olmali!
1.Volkan
2.Gökhan Gönül
3.Ömer Toprak
4.Egemen
5.Hakan Balta
6.Selcuk Inan
7.Hamit
8.Aurelio(Emre)
9.Arda
10.Gökhan Töre
11.Burak
|