Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor 1-0 Elazığspor
Alt 09.10.2011, 20:02   #14
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1114 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivasspor 1-0 Elazığspor

Stattaydım,oldukça dostça ve güzel bir maç oldu...Elazığ taraftarı da vardı 20-30 kişi kadar...Sivas ve elazığ lehine az da olsa karşılıklı tezahüratlar yapılıdı ve 2 takım da alkışlandı..Elazığsporu oldukça diri gördüm, bank asyada üst sıraları zorlamaları hiç sürpriz olmaz...Bizim eski oyunculardan ilhan ummak ve sanırım kaleci yavuz elazığdalar...Bizim takıma gelecek olursak rasmussen, cerny, ziya ve hayrettin oldukça istekliydiler...Kerim zengin ilk 11'deydi ama oldukça etkisizdi ve maç eksiği çok belli oluyordu...Suarez de iyileşmiş maskeyle oynadı 2.yarıda...Bu cihan yılmaz sanırım sivassporda artık son dakikalarını oynuyor...bu kadar isteksiz, aldığı her topu kendine oynamaya çalışan ve sürekli hareket yapma derdinde olan bir adam görmedim...galiba bu sezon sözleşmesi de bitiyor..artık ona da yol göstermek lazım...bu kafayla yedek kalmaya devam eder...oysa ilk geldğinde baya umutluydum cihandan ama tam bir hayal kırıklığı son 2 sezondur...kalede borjan vardı, yan toplarda fazla güven vermedi..uğur kavuk maşallahı var son maçlarda çok iyi bir çizgi yakaldı bugün stoper oynadı ve orda bile sırıtmadı...zannedersem aldığım habere göre murat akça ve rada dışındaki sakatlar iyileşti artık ve bu haftaki antep maçından itibaren ilk 18 de olurlar...