Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı
Futbol anlayışı daha doğrusu spor sevgisi ve anlayışı değişti. Önce ki dönemlerde ki gibi körü körü destek artık yok. Takımın iyiyse izlemesi keyif veriyorsa maçları değil antrenmanları bile yoğun taraftar desteği görüyor. Başka bir tabirle ne kadar ekmek o kadar köfte...
Ülkemizde taraftarı ile meşhur Bursa bile kötü gidişatı yüzünden geçtiğimiz haftalarda neredeyse boş tribünlere oynadı ve Ertuğrul Hoca'da bu durumu eleştirdi.
Hazırlık maçı ve alt ligden bir takıma karşı oynanıyor, as oyuncuların olmadı maçta bu kadar taraftar bile normal olarak karşılanabilir.
Üzerinde durmaya gerek yok bizim hazırlık maçında değil lig ve Türkiye Kupasında ki maçlarda taraftara ihtiyacımız var.
|
Maça ben küçük oğlumla gittim . Stada girince bana söylediği " baba maç seyircisiz mi oynanıyor oldu" Bu konuyu maça gelen arkadaşlarlada konuşup eleştirdik. Pazar günü,hava iyiyken,( tam bir maç havası) piknik havası yokken,üstelikte maç beleşken,ayrıca haberdede dendiği gibi takımın en çok desteğe ihtiaç duyduğu anda gelmemenin hiç bir mazereti olamaz. Yok efendim iyi sonuçla alaklaymış,yok efendim Bursada bile maça az seyirci gelmiş. Besyocu kardeş,olumsuzu örnek gösterme,üstelik Sivasspor'un şu anda özel bir durumu var. Şartlar ne olursa olsun o maçta stadın büyük bölümü dolmalıydı bunun geçerli izahı olamaz