Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Nerede Sivasspor sevginiz?
Alt 11.10.2011, 11:58   #10
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1496 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Nerede Sivasspor sevginiz?

Ben onu bilmem, Sivassporun değerini gurbetçilerimiz daha çok biliyor.. Bilen biliyor km lerce yol tepip bir kaç hemşeri göreceğim hasret gidereceğim diye can atan insanlarımıza şahit oldum. Ankaradan çıkarlar Eskişehire Karabüke maça gelirler... Adanadan çıkarlar Kayseriya maça giderler, Ispartadan çıkar Antalya ya maça giderler... Ama bizimkiler kahveden çıkmaz, yanıbaşlarındaki ücretsiz stadyumda maç seyretmeye tenezzül etmezler. Şurda 5000 seyircin olsa kötümü olurdu yani... Biz klavyelerde atıp tutmasını çok iyi biliyoruz (ben dahil) sonra İrlandacılık oynamaya geldimmiydi üzerimize yok... Herkesin kendi payına yazıklar olsun diyorum...
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...