Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kaderleri belli oluyor!
Alt 11.10.2011, 22:28   #29
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Kaderleri belli oluyor!

Alıntı:
34orhan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sonumuz hiç iyi değil bana göre belkide verilen söz yani karar sezon sonu denildi ya hani platini sürekli sıkıştırıyormuş sözde iddianameden sonra karar verilsin yoksa biz gerekeni yaparız diye aniden fbnin elenmesi gibi bizede bi karar verilebilir gerçi öyle yada böyle bana göre gidişat hiç iyi değil işin kötü yanı bizler neysede özellikle yönetim yönünden hiç bir hazırlık yok ya en kötüsü avukat hukukçu vs.bunlar aracılığıyla savunmanı hazırlarsın bu işden olabildiğince en az zararalı nasıl çıkarım diye çalışma yaparsın ama yok sanki herkesin ağzını biri bağlamış ya sesleri çıkmadığı gibi eller ayaklarda hareketsiz yarın çok geç olmadan gereki tedbirlerin açlınması lazım
gardas bana oyle geliyorki takima bi ceza gelmicek ama mecnun baskan baska sebeplerden ceza alacak
onun sike yapmadigina adim gibi eminim ama baska bisey varmi onu bilmem allahin izniyle cikar insallaaahhh