Cevap: Maçı Değerlendirelim
geçen burdaki sohbette de arkadaşlarla konuşurken yazmıştım...eğer ilk golü bulursak maç rahat kopar ama uzun süre golsüz giderse 0-0 veya 1-0 anca biter demiştim...malesef sahamızda 2 puan kaybettik....maçın pozisyonlarına baktığımızda antepin penaltı kaçırması ve bir topunun direkten dönmesi sanki daha iyi oynadığı izlenimini verebilir...ama 90 dakikayi canlı izleyenler antepin pilinin bitik olduğunu rahat görmüştür..dediğim gibi ilk golü bulsaydık hele ilk yarıyı önde kapasaydık maçı rahat koparırdık...Eneramoyu eleştirenler bugün gördüler mi acaba onun eksikliğini? onu ne kadar aradığımızı? maç çıkışı bazılarını gördüm nceki maçlarda eneramoya sövüp sayan bu kişiler maç çıkışında onu aradığımızdan bahsediyordu ne ilginç değil mi? bu kadro yapımızda eneramo mutlaka olmalı...rasmussen ileride çok yıprandı karşı karşıay sol ayağıyla vurduğu topta güçsüzlüğü ve yorgunluğu çok belliydi..rıza hoca bu maçta 2 büyük hata yaptı eğer doğru hamleleri yasaydı bu sıkıcı maçı yine de 1-0 alabilirdik..bence suarez yerine milan cerny ile başlamalıydı..zira suarez sakatlıktan yeni döndü ve rıza hoca malesef onu sağ açıkta kullandı yine ve suarez çok etksiiz kaldı..ikinci yarıda oyuna girseydi o topları şişrimeye başladığımız zaman daha verimli olurdu..2.hata ise tecrübesiz ve kesinlikle sivasspor kapasitinde bir oyuncu olmayan cihan özkarayaı oyuna almasıydı...oyuna girdi ama girip girmediği belli bile olmadı çok top ezdi...onun yerine sandro veya diri bir keitayı kullanabilirdi...bir sözüm de kaleci atillaya...penaltıyı kurtardığı için teşekkürler ama geriden hiç oyun kuramıyor malesef...eliyle düzgün bir oyun başlattığını görmedim...degajları da saldım çayıra mevlam kayıra!!!
özetle sahamızda 2 puan bıraktık 3 puan olsa süper olurdu ama yine penaltının gol olmaması ve kaza golü yemeyişimizle 1 puan geldi...ligde artık içeride dışarıda 1 puanın bile önemi fazla...tabi gönül isterdi ki 3 puanı alsaydık...