Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Rıza hocanın iyi niyetinden...
Alt 25.10.2011, 11:09   #95
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Rıza hocanın iyi niyetinden...

Cihan Yilmaz Sivassporun eskiden Gözbegi'di simdi sans bulamiyor diye kötü Oyuncu degil kendisini biraz da gelirstirirse yine Sivassporun vazgecilmez oyuncusu olabilir kendisi tek golle bize 3 puan kazandiriyordu özelikle Büyük-takimlara karsi.

Ha Ugur Kavuk evet haklisin yanliz M.Nas da oraya yazabilirsin adam iyi Oyuncu olsaydi istikrali olurdu adam Takim geziyor ondan gercekten Futbolcu olmaz.

Hayrettin Yerlikaya gelince evet bizim Kaptanimiz dogruda takim en tercübeli Oyuncusu yanliz arada Ziya'ya da sans verirse Hocamiz sevinirim sonucte Futbolda su var iyi oynayan kapar Formayi Ziya da bizim oyuncumuz.

Atilla'ya gelince bence kendi boyu Kalecilik icin kücük,Borjan hem boyuda uzun hem daha iyi oldugunu düsünüyorum yanliz Borjan oynarsa yabanci sorunuda olabilir mesela Eneramo-Rasmussen oynadigini sonra Grosicki'nin 11'de oldugunu ve Savunmada Faty ile Navratil de oynarsa tam 6 yabanci oluyor o zaman Milan Cerny ilk'de sans bulamiyacak yada Navratil yedekte olacak yerine Murat Akca ve Mahmut Boz oynayacak bakalim hayirlisi.

Diger Oyunculari tartismaya gerek yok ben sadece son olarak Erman Kilic'a birsey yazmak istiyorum iyi bir oyuncu takima eminim faydasi olacaktir yanliz kendisini gelistirmesi gerekiyor eski Erman'dan biraz uzak görüntüsü veriyor bizlere.

Allah Hayirlisini nasip etin Hak eden oynasin diyorun ve Riza Hocaninda biraz sert olmasi doru zaten Baskanligida artik o yapmasi gerek.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...