Tekil Mesaj Gösterimi
Helal olsun! TFF-MHK ve Yönetimi
Alt 30.10.2011, 21:53   #14
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Lächeln Helal olsun! TFF-MHK ve Yönetimi

Ya yeter artik Play-Off u cikarmayi biliyorsaniz Süper Ligi güya temizliyorsunuz.

Önce siz Cüneyt Cakir ve Firat Aydinus haric o futboldan anlamayan sik sik hata yapan Hakemleri temizleyin.

Süper Lig Mhk Tff nin sayesinde sonuncu sirada Avrupada veya baska Ülkede takip edilmiyor Spor Toto Süper Lig.

Artik yeter ya eger Allah'dan korkuyorsaniz adaletli olun ve Büyük Takimlara kart vermeme konusunda size hayranim ve hastayim sayin Hakemlerm.

Yetti artik ya ben Sivasspor adina degil bir Türk Vatandasi ve Futbolu seven birisi olarak yaziyorum Spor Toto Süper Lig den hic sevk alamiyorum yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrr artik TFF yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artik MHK allaha size havale ediyorum.

Almanya,Ingiltere, Hakemlerinden biraz örnek alin.

Simdi anliyorum Bünyamin Gezer Hakemligi niye biraktigi oda sizden demekki bikmis kendisi cok adaletli iyi bir Hakemdi.

Benim Dayim Almanya'Da Amatör ligde hemen hemen 6 Ligde Hakemlik yapiyor Bezirkliga o bile sizin yapdiginiz hatayi yapmaz.

Sizi tebrik ediyorum cok adaletli , nerimanli hakli, oldununuz icin!!!!
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...