Cevap: Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi
Sorunun cevabı şu..hoca pedrielden yeni bir sağ açık yaratmak istiyor ....Allah muhafaza ya çift forvet oynarsak ???
Genel olarak hakemler konusunda sıkıntılıyız kabul ama bugünkü karşılaşmada hatayı öncelikle hakemde değil futbolcu bozuntusu sorumsuz mahmut boz da aramamız lazım...Takım direnç kazanmış hava yakalamış cebinde sarı kartla oynuyosun sonra laubalice adamın formasından çekersen egemen de atar kendini yere gören hakem de çalar...Hakemi savunmuyorum ama mecnun odyakmazın dediği gibi futbolcu transfer ederken sağlık kontrolünden geçirdiğimiz gibi bir de IQ testinden geçirmemiz lazım ..Ha bence mahmut bundan sonra zorunluluk durumu olmadıköa formayı zor görür derim yazık oldu şu maça.. ha bir de BASİT GOL YEME hastalığımızdan sonra akıllara zarar goller kaçırma hastalığımız başladı..kimse kusura bakmasın ama pedriel böyle bir maçta o golü kaçırıyorsan değil Sivassporda süper ligde yerin yok kardeşim..Mahmut boz ise artık formayı rüyasında görür...
Mehmet nas yerine bu maçta kıvanç kesinlikle daha etkili ve verimli olurdu ama hoca vazgeçemiyor ne yazıkki ...
Sahi abdurrahmandan sonra nedir bizim bu sağ bekten çektiğimiz arkadaş ya koskoca transfer sezonunda gittik kerimi aldık ilaç olsun diye o da piyasada yok..
Beşiktaş bugün iyi değildi böyle yakalamışken alacağımız 3 puan bizi zirveye yaklaştırırdı ama olmadı.Herşeye rağmen oyun beni fb maçı açısından ümitlendirdi..İnşallah formalarımızla atkılarımızla 4 Eylülde olucaz ve fb ye ilk yenilgisini tattırıcaz ben buna inanıyorum ..Yeter ki saçma sapan hataları minimuma indirgeyelim
|