Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi
Alt 01.11.2011, 12:18   #54
YENiCERiavrupa
Acemi Yiğido

54 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 575 YENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Teşekkürler Rıza hoca, teşekkürler Kuddusi

benim anlamadigim su biz riza hocayi elestiriyoz dogrudur ben bile elestiriyom kadroyu kuramiyor ve oyuncu degisikleri hepsi yanlis oluyor . Hakemlere Gelince Cok Hatalar Yapiyolar bize Karsi anlamadigimda su yorumcular olsun lig tv baska yorumcular oyle konusma yapiyolar ki sivas alehine yerden yere vuruyolar soruyorum onlara biz ermenimiyiz biz yahudimiyiz bize boyle davraniyonuz ama bu dedigim insanlarin kiclarini yalarsiniz bu kesin Biz Turkuz Turk birazda insan gibi konusun bize karsi bune la kac yildir ligdeyiz hep kotulediler sampiyonluga oynadik sidik zoruyla ozamanlar iyi laflar soylediler hemen konuyuda kapadiyolardi derdiniz ney bizimle neyi anlasamiyonuz size yaziklar olsun diyorum sadece... Gelelim taraftarimiza hakem bunu yapiyo sunu yapiyo biz napiyoruz sanal alemde hakem soyle hakem boyle konusuyoruz bikerede toplanip binlerce olup federasyona gitsek burda konusmakla olmuyor iste sesimizi duyaracaksak birlik olalim cikalim meydanlara sivasa gelenide misafir gibi karsilamayin karsiladikda ne oluyo yine kotu biz oluyoruz biz ne yapiliyosa deplasmanda aynisi yapilsin rakipe Fenerbahce macinda stadi dolduralim cekirdek yemeyi birakipda destek verelim karinca gibi az olan fenerliler stadi inletmesin beylerrrrrrrrrrrrrrrr artik uyaninnnnnnnnnnnnnnnnnnn yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
YENiCERiavrupa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda YENiCERiavrupa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...