Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
İnşallah versin, biz onun başarısız olmasını gitmesini istemiyoruz. Biz onun başarılı olmasını, takımı istenilen seviyede oynatmasını istiyoruz. Biz Sivasspor'un başarılı olmasını istiyoruz. Sivas'ın öz evladının yıllarca takımın başında kalıp, başarıdan başarıya koşmasını istiyoruz.
Yoksa kimse onun kuyusunu kazma düşüncesi yok. Keşke şimdi ben ve benim gibi düşünenleri de yanıltsa. Sivasspor'um başarılı olsada biz mahcup olmaktan çok "hah işte biz bunu istiyorduk, takım adama gibi oynasın, gol atsın, hatta kazansın" diyebilsek.
İşte sen bunu anlayamıyorsun, körüne körüne savunuyorsun. Tekrar söylüyorum benim Rıza hocanın kişiliğiyle ilgili bir sıkıntım yok, sıkıntı başarısız olmasında, yanlış kadro seçiminde..
.
|
Geçen sezon bir kaleci kiraladık ikinci kaleci diye herkes neden oynatilmiyor dedi rıza hoca artık dayanamadı hazır olmadığı halde 11 de oyuna sürdü ve iki tane hatalı gol yedi bir daha kadro yüzü göremedi bu hatırlatmadaki amacım sivassporu en iyi bilen kişi rıza calimbay kimin oynayabileceğini en iyi bilen kişi de o onun için buradan yayılan kadrolar hiçbir anlam ifade etmez taraftarın yapması gereken takıma destek vermektir kadroyu kurmak değil hâlâ bir takım marşımız turubünden söylenmedi turubünde duyulan klişeleşmiş bir sivas diye ses yükseliyor birde i.ne hakem ha savunmada kolay millet oturun da maç izleyelim dedi deniliyor banada diyorlar ama dinleyen kim yani uzun lafın kısası herkes kendi işine bakacak