Cevap: Maçı Değerlendirelim
stattaydım, biraz da çarşıda galibiyet atmosferini yaşadık...takım a dan z ye çok iyi oynadı, rıza hoca da dahil...bu maçta 1 yanlış hariç bütün doğruları yaptı rıza hoca...neydi onlar: kıvançı göbekte kadirle oynatması, ziyaya ve murata formayı terreddütsüz teslim etmesi, fenere ilk topları alır almaz ileride baskı yaptırması ve hücuma çıktığımızda inanılmaz bir hızla çoğalmamızdı...tek hata başta suarezin yine sağ açık başlamasıydı... ama daha sonra eneramoyla yer değiştirerek oynayınca yani santrafora girince daha etkili olduk...fenerin son dakikadaki iki kafa şutu dışında poziyonu yok...çok kötü oynadılar çünkü biz oynatmadık, biz daha iyiydik..murat akça ilk geldiğinde yazdığım yorumda geleceği çok iyi olan bir oyuncu demiştim...ümit milli takıma çağrıldı ve bugünkü maçta da inanılmaz oynadı...eneramoyu eleştirip ağır olmakla suçlayan zihniyet nerede acaba? her neyse bugün sonuna kadar hakettik galibiyeti...milli maç arasında bu maçta sarf ettiğimiz aşırı eforu da telafi eder dinleniriz.. içeride oynuyourz yien gençler birlğinden de 3 puan alırsak baya bi rahatlarız ve bu takım rahat olduktan sonra daha da iyi oynar...bugünkü oyunun ve performansın aynısını ts maçında da bekliyorum...sıra o ukala tsde...bütün takıma helal olsun...fenerin yenilmezlik serisi sivasla başladı sivasla son buldu....