Cevap: Maçı Değerlendirelim
Dün aksam Sivas´li olmanin ve Sivasspor´u desteklemenin gururunu yasadim.Aslinda dün 2-0 yenmenin disinda ;Sivasspor ayagina gelen tarihi farki kacirdi.Iki topumuzu kale cizgisinden cikardilar,birindede Grosicki ´nin uzun deparlarla topu tasiyip atamadigi,birde Ugur´un ayni sekilde tasiyip topu isabetli adrese gönderme yerine kaleye vurunca buradada golleri kacirmis olduk.Fakat herseye ragmen dün Sivasspor adeta patladi ve fener seyircisi ilk defa boynu bükük 4 Eylül´den ayrildi buda bana ayri bir zevk verdi.Sivasspor´da bir kisi varki yildizi her gecen gün artiyor ,nazar degmesin adeta ben bu mevkinin sahibiyim dercesine kusursuz oynuyor.Buda Murat Akca.Sivasspor bu futbolcusunu umarim elinde tuttabilir.Kalecimiz Borcan´in basta hatali cikislari vardi ,fakat yedekte kalisi aklini basina getirmis birde genellikle toplari sektirmiyor,reflekslleri güzel.Dün aksam sahada olan tüm futbolcumuz basariliydi.Bilhassa orta sahamiz fenere pas yaptirmadigi gibi oyniyacak alan birakmadi.Iki K yani Kivanc ve Kadir dün harika top oynadilar.Orta saha iyi olunca forvetlerde buna ayak uydurdu ve ortaya bu sonuc cikti.Ayrica Riza hoca ise Fenerbahce´yi cok iyi analiz etmis,Fenerbahce´ye verdigi taktikle oynayacak alan birakmadigi gibi ,sezon basindan beri verdigi emeklerin karsiligini dün aldi.Gecen hafta Besiktas´a yenildik fakat bunun sinyallerini biz zaten gecen hafta almistik.Bu haftada Fener´e patladik.Sivasspor düsmanlari dün bir kez daha gördüki bu takim küme düsmez.Dün Sivasspor´un oynadigi futbolu bu yil Türkiye liglerinde hangi takim 90 dakika boyunca oynamistir?
|