Cevap: Yigido Evinde Gol Yemiyor
Sivasspor elbet gol yemez Savunmayida Ofansida birlik ve beraberlik'de yaptik ve gol yemeden gercek YIGIDO gibi mücadale ederek maci sonuna kadar hak ederek kazandik. Sivassporumuzun Süper Ligde yenemeyecegi Takim yok herzaman böyle onyarsak ki inaniyorum oynayacagiz Galatasay'ida yeneriz, Gencleri'de yeneriz ve Trabzonspor'u da yeneriz. Sivassporumuz Süper Ligde fizik gücü en iyi olan tek Takim bunu Riza Hocamiz'in iyi Antremanlarina ve Hocanin kafasinda Teknik'e bagliyorum. Sivassporumuz gercekten Lige iyi hazirlandi iyi Trasnferler yapti cok pahali olmasada ve bunun karsilindada güzel galibiyetler yasatti Sivassporumuz 4 Eylül Bursa'Ya 3-0 ve Fenerbahce 2-0 kazandigimiz maclarda. Ve Eskisehir ve Besiktas maclarinda hakem büyük rol oynmisti. Sonra Kayserispor-Sivasspor macinda mac öncesi Sivasli Oyuncular alt yazida 3 Takim kümeye düsürüldügü görmüs ve sok olmus ve piskolojik acidan maci farkli kaybetti. Yani anlatmak istedigim konu Sivasspor bazi maclarda sahipsiz kaldi bazi maclarda baski altinda oldu ama Allah'a cok sükür bu sorunlari Taraftarlarimizin destegi ile Hocamizin ve Teknik Ekibin yardimlariyla bu sezon sorun yasamayacagiz ve yasamayiz insallah.
Yani ben Sivasspor hep cikin yine bos alanlar gördüm Televizyonda Kale arkasinda bu olmasin lütfen Yigidolarimiza sahip cikalim.
Son olarak Sivassporumuz sampiyonluga ondadigi sezonlarda ve Bursa ve Fener macindada fark görülmüstür ben gördüm.
Ben inaniyorum zaten futbolda birinci faktör inanmak,calismak kendine güvenmek,pes etmemektir.
Cok Tesekkür ederim!
Anadolun yillarca süren suskunlugunun Ciglidir Sivasporrrrrrr!
|