Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alıntı:
köklüce köyü Nickli Üyeden Alıntı
Neden zoruna gitti bu kadar, ben sadece takımınıza güvenin dedim. Ben feneri yeneriz derken sizin yaptığınız yorumları gören fb lilerin cevabı kendi taraftarınız bile yeneceğinize inanmıyor oldu. AMA SENİN GİBİ İLERİ ZEKA ÖZÜRLÜ ARKADAŞLARA EN GÜZEL CEVABI SİVASSPOR VERDİ. BEN SALYA AKITMIYORUM AMA SEN ATKI BERE GİTTİ DİYE GÖZ YAŞI AKIT.
AYRICA BENİM HİÇ BİR YORUMUMDA HAKARET YOK NEDEN HAKARET EDİPDE SEVİYESİZLİK YAPIYORSUN.
|
ileri zekalı olduğun kadar körsün aynı zmanda..bak bakalım orda benden başka kaç kişi mesaj yazıp sana tepki göstermiş yaptığın şu zavalıllık için...siteye daha dün üye olmuşssun kimseyi tanıyıp bilmeden bir yarışmaya bakarak milletin 2 takım tuttuğunu söyleyecek kadar acizsin..benim üeylik tarihime bak, sitede nasıl biri olduğumu öğren ondan sonra konuş benim hakkımda ve sırf bir yarışmaya göre suçladığın diğer sivassporlular hakkında. Şu acizliğinle Sivassporluluğumuz ölçecek en son kişi sensin..İyi oku bakalım maç yorumlarını sana kaç kişi tepki göstermiş ondan sonra konuşşİşine gelirse okumak tabi.