Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor 2-0 Fenerbahce
Alt 07.11.2011, 00:00   #80
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1099 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivasspor 2-0 Fenerbahce

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim:
Muhabbetinize girip polimik yapmak değildir amacım...Rakip taraftar demişssin ya ufak bi örnek wereyim ama senin söylemini çürütüyor buÇünkü ben gerek burada gerekse kendi taraftar sitelerimin hepsinde koyu bir Bursaspor taraftarı olmama rağmen Bursasporun mağlup olacağı yönündeydi..Böyle tahminler bence futbol gerçekleriyle yüzleşmektir..Her ne kadar kendi takımıma aşık olsam bile şu sıralar Bursaspor berbat bir durumdayken nasıl olurda İBB gibi bence ''taş' gibi bir takımı yenebiliriz diyebilirim.Bunu dersem duygusal bir söylem olur çıkar kaldıki Bursa bu maçtanda galip gelemedi...saygılar..

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçtan önce Fener'in yeneceğini düşünüyordum..Buna bakarak benim fenerli olduğumu düşünen kişi futbol fukarası,zihin ukalasıdır..Sığ düşünmeyin..

sizler gibi gerçekleri gören büüyklerimin olması benim için yeterli...belki ben de o anki kızgınlıkla sınırı aşan sözler söyledim ancak sizin yaptığınız 2 takım tutuyorlar, yok irlandalılar gibi sözler hakaretin daha da ağırı ve seviyesizidir...bir tahmin oyununa bakara bu kadar kesin konuşup insanların sivassporluluğunu ölçmek kimsenin hakkı ve haddi değildir...