BAŞINDAN BERİ bu soruşturmanın nedeninin siyasi olduğunu söylüyorum yine aynı düşünüyorum ts li yavşakların şampiyonluğu son maçta kaçırmanın kuyruk acısıyla ağlaması zırlamasıyla yapılan operasyondur eğer ts şampiyon olsaydı soruşturma filan olmayacaktı amaç önce ts nin morallendirilmesi hükümetin ts nin yanında olduğunun ispat edilmesi en önemli sebeblerden biride askeri ihalelerde tek olan aziz yıldırım ve yanındakilerin burnunun sürtülmesi bu ihalelerin bizim çalık pardon A.K.P lilerin çalığına peşkeş çekilmesi tüm sebeb budur mehmet yıldız içeri alınıp 3 4 gün alıkonuluyorsa sivasspor tesislerinde sanki pkklı terörist saklanmış gibi silahların resimleriyle görünteliniyorsa tüm şehir protokolunun yanında yenilen yemekde vali general belediye başkanı ve o yemekde sivası pekde sevmeyen aydın doğanın sağ kolu ertuğrul özkök de varsa ve bu maç tüm türkiyenin gözü önünde oynanmışsa bu soruşturmanın benim için bi anlamı yok sadece b..k yoluna küme düşürülmekten korkuyorum okadar devletin generalinin valisinin bu ifadeleri önemli olacaktır öyle yemekde çekilmiş resimlerle filan bişey olmaz başka bişey varsa bilmiyorum benim mecnun başkana güvenim tam hiçbir kişi şike yapıpta soyunma odasında maç satan anasınıda satar demez yada satın aldığı bi maçta aziz yıldırım azdaha kalp krizi geçirecek gibi olmaz oturur efendice maçını izler ben 35 yıldır futbollla ilgilenirim sivassporuda ozamandan beri takip eder severim adının böyle işlerle anıldığını görmedim bu olay en kısa zamanda iyi sonuçlanır inşallah