Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Şike cezası düşüyor!!!
Alt 17.11.2011, 19:57   #8
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Şike cezası düşüyor!!!

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aslında şike yapan adamlar artık dikkat edecekler demek daha doğru olur... Çünkü ömür boyu futboldan hatta spor yöneticiliğinden uzak kalacaklar. Buda yükselen Trend'lerine sekte vuracak. Bence bu riski alabilirlermi oda düşündürücü onların adına... Empati kurmak gerekirse şu ana dek içerde kalışlarından tut çektikleri sıkıntıları göz önünde bulundurur bir daha bu işe bulaşmazdım.

Haa bir konuda çok haklısınız. Temizlik konusunda size katılıyorum. Bu işleri yönetecek kişiler senin gibi benim gibi kişiler olamaz. Erk'leri kuvvetli kişilerin işi. Bunlarda her türlü riski alır ve işlerini yapmaya devam ederler. Çünkü bunların hepsi maalesef temiz değiller. İlla iş ahlakı iyi olmak temiz olmak değil; Zihniyetinde iyi olması gerekiyor.

Anlayacağınız ortalık biraz karışacak görünüyor. Bu ortamda 2 farklı cephe oluştu. Şike yaptığı zannnedilenler, yapmadığını iddaa edip temiz olduğunu sananlar. İşte bu noktada sizin ÇOOKKK TEMİZ insanlar devreye giriyor. Zamanında şikenin kitabını yazanlar şimdi maalesef temiz safında bulunuyorlar. Olan kuvvet açısında naçizane durumda olan ve bir ''hööd'' den korkan zavallı anadolu kulüplerine olacak...
Sonuna kadar haklısınız...
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MaXiMuM'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...