Alıntı:
BOSS_58 Nickli Üyeden Alıntı
SEVGİLİ KARDEŞİM O TARİHİ LİSE DEDİĞİN YER CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI KONGRE LİSESİ. ORADA SENİN BENİM KENDİNİ TÜRK OLARAK KABUL EDEN HERKESİN SAYGIYLA ,GURURLA TAŞIDIĞI TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI YERDİR.ORASI HAKKINDA KONUŞURKEN BİRAZ DAHA DİKKAT VE SAYGI GÖSTERİN.
KENDİNE SAYGI GÖSTERİLMESİNİ İSTİYORSAN , BİRŞEYLER YAZARKEN ALAYCI TAVIRLA YAZMA.BU ÜLKE HEPİMİZİN ... TAHMİN EDİYORUM ÇOK GENÇBİR KARDEŞİMİZSİN BU SÖYLEDİKLERİM KULAĞINA KÜPE OLUR.
|
ya dalga gecen falan yok ki kardeşler.tarihi lisenin içini gezmedim ben.biliyorum oranın cunhuriyetin kurldugu yer oldugunu.sadece guzel bir yer onu demeye calışmıştım ben.sivas'da cunhuriyetin temellerinin atıldıgını da biliyorum.sivas'ı da cok seviyorum.yanlış bi anlaşılma oldu galiba.bir de yasım kucuk degil pazar gunu ben de geliyorum sivas'a.biz de milliyetçiyiz yani neden hemen alındıgınızı anlamadım.sivas'ın neresini gezdiysem cumhuriyetin temellerinin orada atıldıgıyla ovunurler biz de ovunuyoruz iyi ki sivas var.NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!arakdaşlar lütfen yanlış anlaşılmalara yer vermeyelim...