Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Fatih Terim'e acıdım!
Alt 29.11.2011, 13:19   #24
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1486 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Fatih Terim'e acıdım!

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARTIK YETER!

Sivasspor yönetiminin TFF'ye özellikle Karabük,Eskişehir ve Galatasaray maçlarını hatırlatıp sesini yükseltmesi lazım.Size soruyorum,ligin ilk haftasında Sivasspor aleyhine verilen penaltılar gibi hiç penaltı verildi mi? Ne oldu kural mı değişti?

Başkanın içerde olduğu zamandan bu yana yönetim diye birşey kalmadı zaten.
Sen söyle sen işit Güven kardeşim, adamlar 8.4 notu vermişler bile... Demekki hakem kararları mükemmele yakın olmuş... Senin canın yansa kimin uğrunda ki.. Başında bir BAŞ olmayan gariban kulübe kim acır. Vur abalının sırtına... Bu takımda bazıları Rıza Hocayı çok eleştiriyorlar ama hoca sadece kadro yapmıyor hocamız bir çok sıkıntılarlada uğraşıyor. Adam hakkımız yeniyor deniyor. 4 tane Cenabet mendebur çıkmış Tv ekranlarına şov yapıyorlar. Bir şehrin takımı ile alay ettiklerinin farkında değillerki. Hoş biz İstanbul gibi potansiyeli yoğun bir yerde 200-250 kişi ile desteklemeye gidersek ve bununda en az 20-30 kişisi dışardan gelen yürekli insanlar olunca meydan bu zırtapozlara kalıyor haliyle... Sonrada Abdullah Yiğit gibi insanlar çıkıp hakkımızı savununca maalesef ortam Don Kişotlukdan öteye gitmiyor.

Ben Sayın Abdullah Yiğitin bu cesurca yazılarına sonuna kadar katılıyorum. Ama maalesef adam oyuncularımıza kafa atıp hala 1 maçmı 2 maçmı acaba derken zavallı YİĞİT ise yel değirmenine sopa sokmanın çabasında ve sesi maalesef bizim medyadan ve bu sayfalardan öte gidemiyor.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...