Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Fatih Terim'e acıdım!
Alt 29.11.2011, 15:59   #28
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Fatih Terim'e acıdım!

Alıntı:
trafocu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bucasporu yüzüstü bırakıp Eskişehire kaçıp FB adına şikelenen ve halen hapiste bulunan zati mühtereme Sivasta üsülsüz uygulamaları esnasında en büyük desdekcisi de yine sayın Apdullah Yiğit olduğunu lütfen unutmayalım.Sivas evet Hayırsız da kendileri nasıl acaba...... !
Birader,ya sen Apbdullah Yiğit'i tanımıyorsun yada ben! Benim tanımamama imkan yok çünkü haftada bir kaç kez iş yerimize uğrar sohbet ederiz. Şunu iyi bil,o kasttttiğin Bülent Uygun'la Aptullah Yiğit 2007-2008 sezonunda (şampiyonluğa oynanan) " Bu ne ya,burasını bababsının çiftliğimi sandı astığı astık kesbtiği kestik,kulübün ahçısını bile Sakarya'dan getirtiyor " diye Bülent uygun a çıkışıp kötü olan Aptullah Yiğittir. Sen bunu başka biriyle karıştırdı harhalde
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla