Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TRABZON MAÇININ BILETLERI SATIŞTA
Alt 30.11.2011, 23:31   #45
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1076 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: TRABZON MAÇININ BILETLERI SATIŞTA

Alıntı:
mahser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ONLARIN ICLERINDE OLUP IHANET ETMEKLE GERCEKLERI GORMEYIP VE KENDI GIBI DUSUNMEYENLERI IHANETLE SUCLAMAK DA SIVASSPORA YAPILACAK EN BUYUK IHANET HA DEYINCE ZATEN HICBIR SEY OLMAZ TARABZONDA BURSADA BASKA TAKIMIN ADINI ZIKRETMEK YUREK ISTER GECEN SENE SON MACTAKI REZALETI GORDUN KIM BIR SEY YAPABILDI HIC KIMSE AYNI SEY TRABZONDA YADA BURSADA OLSAYDI KIYAMET KOPARDI TAKTIK TEKNIK BENI ILGILENDIRMIYOR SU ASAMADA YUREKLE KAZANILIR DEMISSIN DOGRU YUREK BEDEN BULMAZSA SADECE ET PARCASIDIR DEGILMI BIRDE 4-5 EKSIKLE CIKSAK BILE BU MACI ALACAGIMIZI SOYLEMISSIN BU IMKANSIZ SU SARTLARDA AMA EGER OLURSA INAN BENI OKSIJEN ALMAYA GONDERECEKMISIN YA ALDIGIM HER OKSIJENI SENIN ICINDE ALACACAM EMIN OL AMA OLMAZSA KOKA CEKIPTE HAYAL KURANLAR GIBI HAYAL KURMAKTAN VAZ GEC SENDE BIRAZ OKSIJEN AL SAYGILARIMLA MAHŞER/SIVAS

Gerçekleri görmek ve söylemek ne kadar suç değilse kendi takımına güvenmeyip birçok yorumda art niyetli ifadeler kullanmak da bir o kadar talihsizliktir.Futbol bir kültürdür ve doğrudur trabzon bursada bu kültür bizden daha ileride şu an. Yanlış olan ise sizn bu kültürün sanki ta eskiden beri var olduğunu sanmanız ve bizde daha yeni oluşmaya başlayan bu durumla onları kıyaslayıp kendi takımınıza ön yargılı yaklaşmanızdır.Adeta tsyi barcelona bizi de otelul galati gibi bir takım gibi görüyorsunuz anlaşılan.Ben sözlerimin arkasındayım maç bitiminde sonuç ne olursa olsun yine buradayım, daha önce de buradaydım ama bakıyorum da nedense siz özellikle bu ts maçları öncesinde ön yargılı yorumlarınızla ortaya çıkmışssınız sadece..Cuma inşallah 3 puan aldıktan sonra acaba burada olabilecek misiniz? Futbol olur istemediğimiz bir sonuç da alabilirz öyle olsa bile ben yine burada olacağım...Daha önce de belirtmiştim ön yargılı olmakla futbol kültürü ve bilinci oluşmaz..Gerçekleri söylemek ayrıdır, ön yargılı olmak ayrı...