Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Nefesler Tutuldu
Alt 05.12.2011, 20:43   #35
ec58
Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 20.01.2010
Mesajlar: 302
Thanks: 159
67 Mesajına 116 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 ec58 FAZLA SÖZE GEREK YOKec58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Nefesler Tutuldu

Valiye sizin katıldığınız ortamda şike parası verildimi diye soran zihniyeti anlamak zor. Geri zekalımı bu adamlarda valinin huzurunda para alışverişi yapsın. Gerisini siz düşünün.

Sercanın avukatı dün dediki "menajerin biri Bursa Trabzon maçından önce aramış, yarın ki maçta puan almanızı bekliyorum demiş." başkada birşey yokmuş. Bu sercanın yasaklanması için yeterli imiş.
Bu adam nasıl savcı olmuş hayret, hemde özel yetkili.

Faruk taşseten ifade verdimi bilen varmı ? Benim bildiğim vermedi. Bilet çantasını taşıdığı için yedi yasağı.

Bu arada aklı olan maça gitmesin. Bu kanun kapsamında bir olaya karışan, maçlara bir daha giremeyeceği gibi, takımının maç günü karakola gidip imza atacakmış. İşinden gücünden eder böyle bir şey adamı. Sanki tutulan takım kan grubu gibi bir şeyde anlıyacaklar. Bıraktım artık tutmuyorum derse ne olacak acaba.

Velhasılı bu işin tadı kaçtı, zevk için eğlence için gittiğiniz bir maçta sahaya bozuk para atsan ömür boyu uğraşırsın. Mayınlı arazide yürümek gibi bişii..
ec58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla