Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Zara liderlik peşinde
Alt 06.12.2011, 07:54   #9
şampiyon71
Yiğido

şampiyon71 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 80 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 şampiyon71 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Zara liderlik peşinde

Pazar günü Ankara'da maçta idim.Bende Zarasporu ve oynadığı futbolu çok beğendim.Özellikle 3 gol atan Serdar'ı kutluyorum.Takım olarak çok iyi mücadele ettiler.Saha kenarı ve yedek kulübesi işini seven ve dört dörtlük yapan insanlardan oluşuyor.Ahat hocamız gerçekten bu işi biliyor.Sivasın bence büyük değeri.Hemen yanındaki kulüp Sportif Direktörü Mustafa Ateş keza yine öyle kulübeye çok hakim.Takımın her şeyi ile ilgileniyor.Yedek kulübesi için büyük moral kaynağı olmuş.( her ne kadar biz onu tvDe görmek istesekte burada işini aynı tv de olduğu gibi profosyonelce yapıyor.) Tribünlerle ilgili de görüşlerimi belirtmek istiyorum.Sitemiz üyeleri olarak orada maç öncesi toplandık.Maç boyunca tezahüratımızı yaptık.Maç sonu takımı tribünlere çağırdık.Futbolcu ve yöneticilerimiz çok memnun kaldıklarını söylediler.Bu bizi fazlasıyla mutlu etti.Sivasspor.com her yerde .Bunu bir kez daha göçrmüş olduk.Mustafa Ateş bizi kapıdan uğurladı.sağ olsun bizimle birebir ilgilendi.Takımın durumu hakkında bize bilgi verdi.Futbolcular yine öyle.Zaraspor tam bir kolej takımı olmuş.Takımda saygı ve sevgiyi ön planda gördüm.İnşallah sezon sonunda gülen takım Zarasporumuz olur.Sivas'ta da takımımıza sahip çıkalım.Zara'da takımımızı yalnız bırakmayalım.Ankara görüntülerini görenler ne demek istediğimizi anlamıştır.Başarılar ZARASPOR.
şampiyon71 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şampiyon71'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...