Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Orduspor-Sivasspor
Alt 07.12.2011, 14:08   #54
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Orduspor-Sivasspor

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tebrikler yiğido, ancak bu kadar detay yapılabilirdi. Teşekkürler...

Sözün özü kısaca; Sivassporumuz Orduspordan ya puanlar alacak ya da puan alacak.. (İnşaallah)

N O T : Ahhhhhhhhh Mustafa Ateş, Ahhhhhhhhhh Abdullah Yiğit....!
TV proğramları devam ediyor olsaydı inanıyorum ki, yapacakları organizasyonlarla, Ordu'ya Sivas'tan "Ordu" ..! gönderirlerdi... En az 8-10 otobüs taraftarın Ordu'da olmalarına vesile olurlar dı...

İşte bu nedenle; "acilen; Mustafa Ateş ekranlara, Abdullah Yiğit'in yanına Murat Polat'ı da alarak dönmelidir".....

Var mı? Tv'lerden dile getirip taraftarı deplasmana taşıyacak organizasyon sözünü diline dolayan, yok...

Onun için; Ahhhhh Musatafa, Ahhhhhhh Apo demekten kendimizi alamıyoruz..
Hocam aslinda burda biraz işte tribün liderlerine düsüyor.Mesela gecen hafta ts macının devre arasinda otobüs tutuldugunu atiyorum 4 otobüs gidilecegini su saatte su ücrete falan diye millete soylense o taraftar grubuna ait kisilerin bir kismi gelir..Boyle herkes internete girmiyor adamin nerden haberi olcak..Tek basınada cıkıp gitmek istemiyor..Kısacasi Sivas'a yakin olan deplasmanlara gitmeden 1 hafta once stadda genel bir duyuru olmali..Bu olay 2-3 olduktan sonra zaten rayina oturur..Millet ne zaman ne kadar otobüs gidecegini falan tahmin eder ona gore kendini ayarlar diye düşünüyorum...
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda kangallıwert'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...