07.12.2011, 14:08
|
|
|
YASAKLI ÜYE
274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Orduspor-Sivasspor
Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Tebrikler yiğido, ancak bu kadar detay yapılabilirdi. Teşekkürler...
Sözün özü kısaca; Sivassporumuz Orduspordan ya puanlar alacak ya da puan alacak.. (İnşaallah)
N O T : Ahhhhhhhhh Mustafa Ateş, Ahhhhhhhhhh Abdullah Yiğit....!
TV proğramları devam ediyor olsaydı inanıyorum ki, yapacakları organizasyonlarla, Ordu'ya Sivas'tan "Ordu" ..! gönderirlerdi... En az 8-10 otobüs taraftarın Ordu'da olmalarına vesile olurlar dı...
İşte bu nedenle; "acilen; Mustafa Ateş ekranlara, Abdullah Yiğit'in yanına Murat Polat'ı da alarak dönmelidir".....
Var mı? Tv'lerden dile getirip taraftarı deplasmana taşıyacak organizasyon sözünü diline dolayan, yok...
Onun için; Ahhhhh Musatafa, Ahhhhhhh Apo demekten kendimizi alamıyoruz..
|
Hocam aslinda burda biraz işte tribün liderlerine düsüyor.Mesela gecen hafta ts macının devre arasinda otobüs tutuldugunu atiyorum 4 otobüs gidilecegini su saatte su ücrete falan diye millete soylense o taraftar grubuna ait kisilerin bir kismi gelir..Boyle herkes internete girmiyor adamin nerden haberi olcak..Tek basınada cıkıp gitmek istemiyor..Kısacasi Sivas'a yakin olan deplasmanlara gitmeden 1 hafta once stadda genel bir duyuru olmali..Bu olay 2-3 olduktan sonra zaten rayina oturur..Millet ne zaman ne kadar otobüs gidecegini falan tahmin eder ona gore kendini ayarlar diye düşünüyorum...
|
|
|