Tekil Mesaj Gösterimi
Otyakmaz'ın " İddia" name'si
Alt 09.12.2011, 19:50   #1
İbrahim58070
Yiğido

İbrahim58070 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 İbrahim58070 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen Otyakmaz'ın " İddia" name'si

Değerli Arkadaşlarım;

Şike soruşturması ile ilgili iddianamenin tamamına yakın bir kısmını okudum.Kulüp başkanımız ile ilgili iddia edilenler hakkında yüzde yüzlük denilebilecek bir delil bulunmamaktadır.

"48-Mecnun Otyakmaz’ın (Sivasspor SK Başkanı, Kl:50, Dizi:248-507 arası);
a-Aziz Yıldırım liderliğindeki suç örgütüne üye olmaktan TCK’nın 220/2 md.
b-22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçında şike yapılması eyl. dolayı 6222 S.Y’nın
11/1, 4-b.c md."

Yukarıda belirtildiği iddiadan suçlanan başkanımız hakkında suç örgütüne üye olmaktan dolayı başlayan cümle ile alakalı iddianamede kesin bir kanıt bulunmamaktadır.Aziz Yıldrım'ın Sedat Peker' olan yakınlığından dolayı ve Sayın Otyakmaz'ın sadece Sedat Peker ile olan akrabalık ilişkisine dayandırıldığı ve o sebepten dolayı suç örgütüne üye olduğu iddia edilmiştir.(a maddesi) Şike konusundaki iddialarda ise net bir delil bulunmamaktadır. (b maddesinde)

Sivasspor Kulubü Eski Yöneticisi Ahmet Çelebi, hakkındaki iddialar ise iddianamedeki delillere göre net ve kanıtlanabilir deliller bulunmaktadır.

Eski T.Direktörümüz Bülent UYGUN hakkındaki iddialarda ise net ve kanıtlanabilir deliller bulunmaktadır.Ayrıca iddianame bana biraz saçma geldi ve sanki hikaye yazılmış gibi...

UYARI: Değerli kardeşlerim ben iddianameyi okumuş birisi olarak, sadece kişisel
değerlendirmelerde bulundum.İddianame ile ilgili M.Otyakmaz hakkında belirttiğim şekilde net bir delil yok demiştim.Şimdi bunları iddianameden örnekler vererek ispat etmek isterdim, ancak otuz ile kırk sayfa arasında bir metin olacağından dolayı sizlere iddianamenin Sivassporu ilgilendiren kısımlarının özellikle SVS-FB maçı iddialarının sayfalarını vereceğim.

İddianamenin Tam Metni (451 Sayfa)

http://im.haberturk.com/images/other.../iddianame.pdf

Olgun Peker- Mecnun Otyakmaz İle İlgili Telefon Görüşmeleri:

42. ve 85. sayfalar arasında meydana gelen görüşmeler. (Bu sayfa aralıklarındaki görüşmelerin tamamı O.Peker, M.Otyakmaz arasında geçmemiştir.Kısım kısım dialog halinde ki konuşmalar yer almaktadır.)

Sivasspor-Fenerbahçe Şike İddiası İle İlgili Görüşmeler:

371. ve 406. sayfalar arasındaki dialoglar.

NOT: Şike sorusturmasının başladığı ilk günde başkanın içeri alındığı günde Ahmet Çelebi'nin suçlu olabileceğini belirtmiştim.Nitekim iddianamede açık bir şekilde görülüyor.