Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Otyakmaz'ın " İddia" name'si
Alt 09.12.2011, 21:42   #8
ec58
Yiğido

67 Mesajına 116 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 ec58 FAZLA SÖZE GEREK YOKec58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Otyakmaz'ın " İddia" name'si

Bende dedimki kendi kendime; " Sivasspor.com iddianameyi yok sayıyor".

Bazı arkadaşlar kararı vermiş şimdiden, Ses kayıtları delil sayılmazsa ki geriye pek birşey kalmıyor, ya çok ciddi bir çözülme olması yani mesela İbrahim akın'ın çıkıp "evet ben şu kadar aldım maçtada sıkmadım fazla" gibilerinden konuşması yada resmi kayıtlarda kulüp kasalarına açıklanamayan para giriş çıkışı olması lazımki birileri hüküm giysin.

Sivasspor açısından durum hassas biraz, Korcanın şikesi ispatlanırsa 6 puan ceza yeriz gibi, Ahmet Çelebi ve ya Mecnun suçlu görülürse ki biraz zor ihtimal, sivassporun şikeye karıştığı sonucuna varılır. Olmaz ama ya olursa yani başkan suçlu bulunursa, Düz mantıkla yorumlandığında Sivas Küme Düşer derler.

Ancak, Teknik Direktör ve diğer oyuncuların ifadesi dahi alınmamışken sadece bir kaleci ile şike yapıldıysa sivasspor camiasının suçu ne denilmez mi? Kaldıki sivassporun kulüp olarak bu işten bir çıkarı yok, kasasına bir şey girmedikten sonra mağdur pozisyonunda değil mi? Şikeden kimin yada hangi kulübün çıkarı varsa onlar ceza almalı.

Bu durumda Tahkim Kurulunun yorumu çok önemli olur, Sivassporun takım halinde şike yaptığına kanaat getirilirse küme düşeriz. Tek çekincem başkan kulübü temsil eder dolayısıyla sivasspor düşsün demeleri.

Tff beraat kararı çıksa bile şike olmasa bile girişim olduğuna kanaat getirip küme düşürebilir takımları,
ec58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla