Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Özellikle bu sezon Sivasspor'un yaşadığı hakem faciaları ayyuka çıktı ama bundan kimsenin haberi yok. Neden? Çünkü sağolsun Yönetim, Yerel Basın, Yerel Tv'ler, Kamu Yönetimi, Bakanımız, Milletvekillerimiz sesini çıkartmadığı için meydanı boş bulan Federasyon, MHK ve hakem bozuntuları ortalıkta cirit atıp, meklerimizi, puanlarımızı, geleceğimizi ve şehrimizin talihini çalıyorlar. YETER ARTIK, YETERRR !..
.
|
MARKUS “Penaltı ve kırmızı kart olmalıydı”
Sivasspor’un Olimpiyat stadında oynadığı ve Büyükşehir’le 1-1 kaldığı maça hatalarıyla damgasını vuran hakem Hüseyin Sabancı yayıncı kuruluş tarafından da eleştirildi. Hakem Sabancı’nın oyuna direkt etki ettiğini, Erman’a arkadan yapılan hareketin net ve tartışmasız penaltı olduğunu söyleyen eski hakem ve lig tv yorumcusu Markus Merk “ Çok net biçimde Erman arkadan çekiliyor,net biçimde penaltı,yüzde yüz penaltı verilmeliydi. Kaleci Hasagiç’te bariz gol şansını ceza sahası dışında eliyle önlüyor, onunda kırmızı kart görmesi gerekirdi. Ben hayatımda böyle bir pozisyona bu kararın verildiğini görmedim. Sarı kart gören Doka’nın daha sonra hakemi alkışlaması da ikinci sarı karttı” dedi.
GEZER “ Böylelerine maç veriyorlar”
TRT’de futbol yorumu yapan eski hakemlerden Bünyamin Gezer, MHK’ye çok ağır konuştu. Sivasspor’un hakkının yendiği pozisyonları izledikten sonra sinirlendiği gözlenen Gezer “ Böylelerine süper ligde maç veriliyor. Bun nasıl penaltı olmaz, bu nasıl kırmızı kart olmaz” dedi.