Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 21.12.2011, 22:37   #38
ec58
Yiğido

67 Mesajına 116 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 ec58 FAZLA SÖZE GEREK YOKec58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

1. Hakem bize puan falan hediye etmedi. Ofsayt yok ama faulden yan hakem iptal etti helal olsun. Faul yok demeyin Pedriele 3 kez fauk çaldı aynı pozisyonda. Biz atsak iptal edilse kızardık ama maçın genel yönetim tarzına göre faul verilmeliydi.
2. Faty nin 1. kartı haksızdı. Ama sarı kartı olan oyuncu, neden böyle 2. yi görür anlamadım. Hakem faule kart vermedi, gitti topu falan düzeltiyor bas git ya daha ne konuşursun. Faul yapmadım diye ısrar edince çıkartı. Hakemin yüzündeki ifade "vermeyim dedim ama sen kaşındın" der gibiydi.
3. Sezon sonu takım yorgun rehavet olmasa iyiydi ama fazla takılmayın, olur diyip geçelim; 3 puan ilaç gibi oldu, Tadını çıkartalım.
4. Maalesef maç seçen oyuncumuz çok, Kadir Erman Grosicki Uğur Eneramo Fener maçında oynadıklarının 5 te birini oynamadı. Nasa kızanlar çok ama yaşı itbariyle yaptığı mücadeleyi ben takdir ediyorum, elinden geleni yapanlardan.Ziya navratil cerny Birazda akça ve pedriel her maçta elinden geleni yapmaya çalışanlardan.
5. ve en önemlisi Atiladan süper lig kalecisi olursa bendende balerin olur. Korcan dönebilirse iyi olur ama o yoksa bu takımın kalecisi Borjan olmalı. En azından boyu var...
ec58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ec58'a Teşekkür Ediyor...