Tekil Mesaj Gösterimi
M.Duruer sivasspor'da Carew yolda...
Alt 26.12.2011, 23:02   #1
babapiton
Usta Yiğido
 
babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 14.03.2009
Mesajlar: 2.683
Thanks: 687
1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart M.Duruer sivasspor'da Carew yolda...




Antalya kampında ikinci yarı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Sivasspor, ara transferde düğmeye bastı. Takıma katmayı düşündüğü oyuncuların isimlerini sır gibi saklayan kırmızı-beyazlılarda, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın West Ham United'ta forma giyen forvet oyuncusu John Carew ile İstanbul'da bir araya geldiği öğrenildi. Öte yandan Ankaragücü'yle geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Murat Duruer'in de bugün Antalya kampına katılması bekleniyor.



C.KAAN KARAGUŞ
Ligde ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Sivasspor'da gözler ara transfer çalışmalarına çevrildi.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın raporu doğrultusunda, takımda performansları yeterli olmayan ve başarıdan uzak bir performans sergileyen futbolcularla yollarını ayıran kırmızı-beyazlılar, ikinci yarıda kadrosuna dahil edeceği isimleri sır gibi saklamaya devam ediyor.
Ara transfer çalışmalarında yanlış yapmak istemeyen kırmızı-beyazlılar, 2 yabancı 3 yerli futbolcuyu renklerine katmanın hesaplarını yapıyor.
Transferde ilk adımını bir dönem öğrencisi olan John Carew'den yana kullanan Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın bu oyuncunun transferinde ısrarla durduğu öğrenildi.
İngiltere Premier Lig'de 3 buçuk sezon Aston Villa forması giyen ve ardından Stok City'e kiralık olarak gönderilen tecrübeli futbolcu bu sezon başında İngiltere 2. Lig ekiplerinden West Ham United'a transfer olmuştu. Carew'in West Ham United'la sorunlar yaşadığı öğrenilirken, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın bu futbolcuyla İstanbul'da bir araya geldiği belirtildi.
Bonservisindeki sorunların aşılması halinde Carew'in ikinci yarıda Sivasspor forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.
Öte yandan Yiğidoların transfer listesindeki bir diğer isim ise Ankaragücü ile yollarını ayıran Murat Duruer oldu. Başkent ekibinden alacaklarını tahsil edemeyen ve sözleşmesini tek taraflı fes eden genç oyuncunun bugün kırmızı-beyazlıların Antalya'da ki kampına katılması bekleniyor. 182 cm. boyundaki genç oyuncu orta saha ve orta sahanın solunda görev yapıyor.


Sivasinsesi
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla