Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.12.2005, 12:11   #183
UMTçarşı
YASAKLI ÜYE

UMTçarşı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 UMTçarşı ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Ser58dar Nickli Üyeden Alıntı
Yazımı dikkatli okumanı tavsiye ediyorum ben "başka bir takımın taraftarlarının burda işi ne" demedim onuda deme hakkımda kesinlikle yok ben sadece sonuçta burası www.sivasspor.com yani SİVASSPOR sitesi dedim buda şunu anlatıyor ki bu sitenin en BABA topiği SİVASSPOR dur,hangi takımı tuttuğun tekrar söylüyorum hiç ama hiç önemli değil yalnız biz başka takımların propagandasını burda görmek istemiyoruz bir SİVASlı bir SİVASSPOR taraftarı ve bu sitenin daimi müdavimi olarak bunu istemekte en doğal hakkım diye düşünüyorum.
Taşkınlık yapmadığını biliyorum ama senin fenerbahçe alehine yaptığın açıklamalar diğer bjk lı ve gs lı arkadaşların kendilerinde cevap hakkı bulmasına neden oluyor buda kırıcı sözlerin söylenmesine neden olabilir.Seni rencide etmek gibi bir düşüncem asla olmadı,centılgirllük yapmış sitemize gelmişsin baştacısın ama olayın diğer boyutlara taşmasına izin vermeyelim, o açıdan...

HELEL OLSUN ARKADAŞ OBJEKTİFLİĞİN İÇİN KEŞKE HERKES SENİN GİBİ OLSAN .BAZILARI ÖRNEK ALIR İNŞALLAH SAYGILAR
UMTçarşı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır