Cevap: Delikanlı Sivaslılar!..
4 bin kişi gelecekse yeni stadyum için bas bas bağırmaya gerek yok. Stada gelmemenin mazereti soğuk hava değil;maçın yani rakibin hafife alınması.Nasıl olsa Sivasspor maçı alır zihniyeti..Taraftara heyecan şart,büyük takımın gelmesi şart..Halbuki o kadar önemli bir maçtı ki bu maç alındığı takdirde 4-5 basamak yukarı atlanacaktı ve öyle de oldu.
Gelelim öteki konuya...
Eskişehir,Bursa,Sakarya ve sevmesek de Trabzon bir futbol kentidir.Taraftar futbolla yatıp kalkar,İstanbul takımlarına tenezzül etmez. Bizde durum farklıdır.Sivasspor yıllarca 3.ligde olmanın cezasını çekmiştir ve hala çekmektedir. Sivaslının gönlünde bir aslan daha yatmaktadır ve gönlündeki aslan payını da bir İstanbul takımı kapmaktadır.Çok şükür İstanbul takımlarının bizim gönlümüzde esamesi bile okunmaz.(Ben ve benim gibi bu siteye giren arkadaşlardan bahsediyorum)
İstanbul takımlarının sevdalısı olan Sayın Sivaslı Arkadaşlar, acaba İstanbul'da, Sivas şehri ve Sivas halkı adına yapılan hakaret dolu tezahüratlar karşısında ne hissediyorsunuz? Bu kadar mı hissiyatlarını kaybettiniz ya da bu kadar mı gurursuz oldunuz? İçlerinden biri de demedi mi "Ne oluyor, benim tuttuğum takım benim memleketimi aşağılıyor, küfrediyor?"diye. Bu tezahüratlar birkaç kişiden gelse neyse. Tribünlerde koro halinde söyleniyor. Üstelik bu tezahüratı da bizim Sivaslılar gibi İstanbul aşkıyla yanıp tutuşan Anadolu insanı yapıyor.
Hangi birini anlatayım bilmem ki!
|