Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.01.2012, 22:45   #106
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
58fil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kadir navratile yalnışlıkla yaptığı hareketten sonra navratilin o halini görünce morali bozuldu dengesiz saldırmaya başladı kırmızıyıda gördü navratilin o haline çok üzüldüm ben ya adamın dişleri döküldü yinede oynadı helal olsun senin aldığın para navratil herşeyden önce çok efendisin seni seviyoruz
Navratilin üst dudağı yarılmış.Maçdan sonra takım otobüsüne gittim, Navratile Türkçe geçmiş olsun dedim tokalaşdım.Maçın yıldızı Navratil kesinlikle.Rajnoch biraz aksadı normal olarak ilk maçı çünkü.Kaan çok iyiydi Ziyayı aratmadı nerdeyse.Kadire kızmaya gerek yok pozisyon biraz kontrolsüz girdi 2.sarıda.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...