Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İyiki Doğdun Ziya
Alt 09.01.2012, 14:18   #19
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1654 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: İyiki Doğdun Ziya

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İstanbul Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlık Merkezi'nde tedavisi devam eden Ziya'dan selam var.

Ziya, kendisine duyulan bu ilgiye layık olacağını belirterek, "Yeşil sahalara dönmeyi iple çekiyorum. Ankaragücü maçında olmasa da, Bursa maçında oynayabilmek için elimden geleni yapacağım. Yiğidoları özledim, futbolu özledim. Sivasspor.com sitesinde iyi niyet dileklerinde bulunan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Allah Razı Olsun onlardan, onların iyiniyetleri ve duaları ile tez zamanda sahalarda takımımla birlikte olacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

Ziya'ya tekrar geçmiş olsun dileklerimizi yineliyor, bir an önce sahalara dönmesini bekliyoruz

Ve Aleykum Selam.Bizlerde sana teşekkür ederiz,Yiğido Ziya.Seni özledik bıraktığın boşluk dolmuyor, inşaallah biran önce dönersin.Sivassporun sana çok ihtiyacı var.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla