Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: MİY Maçı Değerlendirelim
Alt 11.01.2012, 21:52   #2
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1326 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: MİY Maçı Değerlendirelim

Nihat'a bayıldım bayıldım bayıldım...

Bir kaleci düşünün ki aylarca forma giymeden bu kadar hazır kalabilir hayret. Malumunuz kaleciler oynaya oynaya açılır ben inanıyorum ki Nihat'a şans verilirse (ki artık Rıza Hoca mutlaka şans verecektir) çok iyi yerlere gelecektir.

Nihat'ı trabzonlu Onur'a çok benzettim. İnşallah performansıda öyle olacak.

Maçta diğer dikkati çeken oyuncularımız ise ; Kıvanç, Uğur ve oyuna sonradan giren Eneramo

Kıvanç : İnanılmaz mücadele etti heryere koştu yardımlaşması ve mücadelesi ile bu takımda her zaman olacağını gösterdi.

Uğur : Çok eleştirdim sezonun ilk haftalarında eleştirmeye devam ettim ancak artık kendini o kadar toparladı ki bazen tanımakta zorlanıyorum. Defansta ve hucumda çok iyiydi. Madem böyle iyi oynayabiliyordun da neden kendini bu kadar uzun süre sakladın.

Eneramo : Oyuna girdiği andan itibaren zaten yorgun olan Mersin savunmasını darmadağın etti. Eskişehir macında ortaya çıkan ve söylediğim gibi Eneramo çift forvetli sistemde inanılmaz derece performansı artıyor.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...