Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bursaspor-Sivasspor
Alt 21.01.2012, 00:34   #125
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bursaspor-Sivasspor

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yenilirsek çok şey kaybetmeyiz. Biz her halükarda bu ligi play off sınırları (ilk 8)içerisinde tamamlarız gibi gözüküyor şimdilik. Beraberlik ve galibiyet seçeneklerinin her ikisi de bizim için son derece kazançlıdır. Berabere kalırsak play off yolunda bizim için en ciddi birkaç rakipten birisi olan Bursaspor'u kendimizden aşağıda tutmuş olacağız. Galip gelirsek zaten bal kaymak olur.

Bu yüzden maça ölümüne asılması gereken taraf Bursaspor. Sivasspor yenilirse hafif sıyrıklardan oluşan bir yara alacaksa, Bursaspor yenilirse kolu bacağı kopacak. Biz sakin olalım, bir puan bizim için yeter. Bursa üzerimize nede olsa gelecek, Bursa saldırdıkça soldan Grosicki, sağdan Cerny, ortadan Erman, forvette Eneramo bu işi bitirir.

Kafam rahat! Sadece bu hafta mı? Tabii ki hayır, bu sene rahatız Allah'a şükür, geçen iki yıl çektiğimiz eziyetler, her hafta alınan sonuçlar, ligin dibine demir atışımız, ligde kalma kabusları... Üffff.... Allah bir daha yaşatmasın geçen iki senenin benzerini.

Rıza hocam o mübarek ellerinden öpüyorum. İstersen Bursa'dan beş yeyip gelin. Bu sene kafamız rahat ya.... Her şeye değer. Sakin ve huzurlu bir şekilde işe gidiyorum, milletle rahat rahat, kendime takımıma güvenerek Sivasspor muhabbeti yapıyorum ya! Koy ver gitsin, varsın Bursa'dan beş yeyip gelin. Seviyorum sizi!
çok mantıklı bir yorum...neresinden bakarsanız bakın gerçek..