Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bursaspor-Sivasspor
Alt 21.01.2012, 00:45   #126
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bursaspor-Sivasspor

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursa taraftarı ilk olarak ilk yarıdaki bjk maçında ertuğrulu istifaya çağırdı ardından alınan sivas yenilgisi işleri iyiden iyiye çığrından çıkardı taraftar sitenizde yazan yorumların çoğunu okudum genel olarak kimse bursasporun üzerinde değildir ertuğrul istifa etmeli tarzındaydı yani patlamaya hazır volkan gibisiniz ilk dakikalarda bir gol bulmamız o volkani patlatır seyirciniz hiç susmuyor 90 dakika ses çıkıyor fakat bu ses bize avantaj sağlayabilir bu ligin en iyi ortasahası sivassporun ki sizin bekler muhtemelen hücuma katkı sağlayamaz yani bütün istatistikler sivastan yana varsa farklı bir düşüncen paylaşabilirsin
Var tabi düşüncelerim ama burada Sivassporu destekleyen Bursasporlu kimliğinde bir kardeşinizim..Yorumlarımız bazen polimiğe dönüşebiliyor yanlış anlaşılabiliyoruz.Ben genelde Sivas Bursa maçlarında kolay kolay yorum yapmam en azından yapmamaya gayret gösteririm..Her şeyin hayırlısı olsun diyelim bana göre bu maçın mağlubu yok zaten...