Cevap: Maçı Değerlendirelim
Ben bizim takımımıza birşey demiyorum sadece MAŞALLAH diyorum.Hep en zayıf halka dediğimiz uğur bile bir çizgi tutturdu ve özellikle söylüyorum "Ölümcül Hücumlarımız" ile sonuca gidiyoruz.Allah'tan bir mani keder çkmazsa bu disiplin bu özgüven böyle devam edecektir bundan eminim.
Benim sözüm, ( bize hep gönülden destek çıkan bursalı ve bursasporlu kardeşlerimi tenzih ederek ) bursa hocası ertuğrul sağlam ve eski bursalı sercan a olucak ...
İlk devrede 4 eylülde EZE EZE aldığımız galibiyeti bizi daha tebrik etmeden " iş kazası " diye nitelendirip tabiri caizse bizi küçümser tavırlar gösteren ertuğrul hoca ..Bu maça ne dedin ?? Sahada tek hakim vardı 2 tane çok net gol kaçıran maçı domine edip sahayı takımına dar eden Sivasspordan aldığın mağlubiyete neden iş kazası diyemedin ?? Puan farkın 9 olmuş , iki maçta 0 ( SIFIR) puan , yediğin gol 5 ( BEŞ ), attığın 1...Herneyse...
Gs de yedekten kurtulamayan sercan efendi : Sen, sivassporun ve sivassporluların aklında " Sivasspor gibi olmak istemiyoruz " beyanınla kaldın .Bak şimdi eski takımın hangi durumda , Sivasspor hangi durumda , sen hangi durumdasın ?? Gün olur devran döner .Emin ol birgün yolunu açıp kazandığın o şampiyonluk bizim de apoletimizde yerini alacak...
|