Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
başından beri ertuğrulun iki yüzlü olduğunu ve öyle göründüğü gibi efendi birisi olmadığını söyleyip dusuyorum...bu adamın kayseriden ayrılış sebebini iyice bi araştırın derim...bu zamana kadar efendi pozlarıyla anca göz boyadı..ama artık millet yemiyor ne olduğunu anladı...hatta geçenki bjk-bursa maçında bjkiler bile ertuğrulla dalga geçmişlerdi..üzülme ertuğrul hayat devam ediyor diye tezahürat yapmışlarıdı...özetle her pozisyonda hakeme bağırıp çağıran daima rakipleri küçümseyip iş kazası şu bu diyen ve asla öz eleştiri yapmayı bilmeyen hocalık yönü de sınırlı birisin ertuğrul efendi...Allahtan milli takımın başına falan geçmedin...
|
Ertuğrul B. Jimnastik in başında liverpooldan 8 yediğinde bu beyanatı verdiği için b. jimnastikliler ona istinaden söylemişlerdi.Ben Ertuğrulun efendiliğine inananlardanım.En azından bu adamdan daha efendisi yok.Yanlız adam kayırma varmı babası var...Bursaspordan gideceği gün deve kestireceğim Turgay kazmasını Kayseriye ordanda Bursaspora alıp inat etmesini bana kimse açıklayamaz..Bu konuda iki yüzlülüğü var.Zaten Bursasporda futbolcuların hocalarına olan güvensizliği takımı bu hale getirmiştir...Ertuğrul bence çok üst düzey bir hoca değildir.Sadece Fatih Terimin gs de yakaladığı jenerasyonu Bursasporda yakalamış şampiyon olmuştur takım...Bursasporun şampiyonluğunda Ertuğrul kadar koca şehrin payıda vardır..Hatta Tüm Türkiyenin vardır