Cevap: Sivas'ı konuşan var mı?
Türkiye'de popüler olan konuşulur bu her zaman böyle olmuştur. Tv kanallarına bakın dört büyütülmüşlerin maçı olduğu zaman yok maç öncesi,sonrası, maçın adamı, kırılma anı, maçın kritik anı, en iyi kurtarış, maçın golü gibi maçla ilgili analiz etmedikleri kalmıyor. Bunu Trt dışında özel kanallar yapınca anlayışla karşılayabilirim, ama Türkiye Radyo ve Televizyonu denilen bir kanal da diğerlerinden farklı davranmıyor. O zaman ben de sorarım nerde kalıyor Türkiye Radyo ve Televizyonu olmak. Türkiye sadece dört takımdan mı ibaret. Benim Trt'ye tavsiye bu programlar dört büyütülmüş takımı kapsamaya devam edecek ve bu şekilde sürecekse "Futbol Her Şeydir, Futbol Ateşi" olan program adlarını "4 Büyük Her Şeydir, 4 Büyük Ateşi" olarak değiştirsinler. Böylece içerikle program adları da uyuşmuş olur. Benim bir sözüm de Sivas'taki medya mensuplarına ne zaman takımlarının arkasında duracaklar, takıma haksızlık yapıldığında ne zaman birlik olacaklar çok merak ediyorum. Hiç mi Trabzon medyasını görmüyorlar. Takımımızın Türkiye geneli medyasında yer alması için önce şehrimizin medya mensuplarının bu işi başlatması lazım...
|