Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: UEFA puan silme kriterini açıkladı
Alt 25.01.2012, 19:50   #10
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1483 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: UEFA puan silme kriterini açıkladı

Belediye bugün asılıyor maça NEDEN... Çünkü alabildiğince çok puan alma derdinde. Olası 12 puan silme esnasında bir sıkıntı yaşamayacağız. Ama ben bu durumu kötünün iyisi olarak değerlendiriyorum. Adalet çok ağır çalışıyor. Muallaklar herkesin elini kolunu bağlıyor. Ama İtalyada olduğu gibi silinen puanların belli bir baremi iade edilebilir. Nihayetinde UEFA ya bağlısınız ve adamların toleransı yok. Yapsanızda teşebbüs etsenizde af yok. Yalnız işin ucunda TÜRK olunca bakış açıları daha sertleşiyor. Ben bunu Avrupa Şampiyonasındaki Çek galibiyetine benzetiyorum. Nihat golü atınca Hakemin yüz ifadesi ve mimikleri her şeyi açıklamıştı. İşte işin ucunda TÜRK olunca bakış açısı nasılda değişiyor. Zagrep-Lyon maçının irdelenmemesi de örnekler arasında gösterilebilir. Diyeceğimiz şu ki özetle nazır: Çok puan topla sıkıntıdan kurtul ve önün açılsın.

Diyeceksiniz ki biz suçsuzuz; O ayrı bir cenah tabiki. Onun kararını Yüce Türk Adaleti verecektir mutlaka ama biz zahiri durumları ber taraf etmeliyiz. Bize dönen pusuladan az zararla çıkmalıyız. Puan yada puanlar toplamak, olası asgari!!! (puanların silinmesindeki iptal durumunda yada aklanmamız durumunda) puan silinmesinde bizleri birden bire değişik potalara sokacağınında idrakinde olmamız gerekiyor.

Bekliyoruz bakalım ne olacak...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...