Alıntı:
ramazan5842 Nickli Üyeden Alıntı
biraz önce ajanssporun sivasımızla ilgili haberindeki yorumları okudum ve şunu farkettim gerçekten kimse sivassporu çekemiyor.adam yazmış ki yorumda sivasspolular o soğukta nasıl top oynuyor bence doping testi yapılması lazm diye yazmış ciddi ciddi.gelinde gülmeyin. ve bunun gibi onlarca yorum.
yorum bu:
Kirmiz-Siyah-Beyaz diyor ki;06 Şubat 2012, 08:47
SIVASSPOR BENCE BOSUNA PUANLARI TOPLUYOR SONUC NE OLURSA OLSUN KÜME DÜSÜRÜLECEKSINIZ.TFF VE UEFA BU KONUDA ADI GECEN TÜM TAKIMLARI DÜSÜRECEK.MERSIN BU YÜZDEN BIRAKTI.SIZ AZ BIRAZ PUANLA GERI ALACAKSINIZ SANIYORSUNUZ AMA ÖYLE DEGIL.EMEKLERINIZ BOSA GIDECEK.AYRICA TFF BU SIVASIN TOPCULARININ HEPSINE DOPING KONTROLÜ YAPMASI LAZIM .DIGERLERI DONUYOR YADA OYNAYAMIYOR BUNLAR CAKI GIBI .GECEN SEZON CAKI GIBIYDI EN AZ 8 TANE MAC SATMISLAR AMA CEPLERINI DOLDURMUSLAR.ZAMANI GELDIGINDE GÖRECEGIZ.
bu arada belirtmek istiyorum haftaya sivasımız bu oyunla bjk yede fark atacaktır.
|
Ramazan kardeş, hala uyanamadınmı o sitede... Farklı isimler kullanan özellikle değişik takımlara yayılmış durumdalar ve bu sitelerde o taraftar ismi ile yorumlar yapıp moral bozuyorlar... İt ürür kervan yürür takma kafana o tarz kişilerin yorumlarını...