Cevap: Maçı Değerlendirelim
Sivasspor için zor maçların başlangıcıydı bu maç...Bu maçın ilk yarısında sivasspor oldukça tutuktu...BJK orta sahası bizim orta sahaya üstünlük sağlayınca istediklerimizi yapamadık...Fernandes e çok fazla oynama şansı verince tabi ki pozisyonları bulan taraf bjk idi..Yenilen golde Sivok un bomboş kalıp defansın 2 oyuncusunun o sırada birbirine takılması maçın dengesini bjk lehine bozdu..Nihat ın kurtarışları da skorun artmasını engelledi..İlk yarıda sivassporun aklımızda kalan gol pozisyonu var mıydı ben hatırlayamadım...2. yarı her şey tersine döndü..Sivasspor orta sahası topa daha fazla hakim olurken bjk orta sahasını ise oyunda göremedik...Raynoch un pozisyonu gol olsa maçın dengesi daha önce de değişebilirdi..Hele Enaramo nun pozisyonunda içeri giren top gol olsa belki de maçın galibi olacaktık...Erman ın sağ ayakla attığı füze sivasspor için sevinç naraları atmamızı sağladı...İşin ilginç yanı Erman Antalya maçında da aynı füzeyi Antalya kalecisi Ömer'e göndermişti...Maçın hakemleri suya sabuna fazla dokunmak istemediler..Yan hakem arkadaşlar bilhassa sivasspor aleyhine bir çok gol pozisyonunu ofsaytla kestiler..Maçın orta hakemi Cüneyt Çakır maçın son dak. larında Enaramo nun rakip sahadaki faul olmayan atağını kesmekle resmen gol olacak bir atağımızı engellemiş oldu;bu yanlışı Avrupai hakemimize hiç yakıştıramadım...Bu maçta bitti en azından maçtan da puanla ayrılarak gelecek maçlara umutla bakmamızı sağlamış oldu...Hataya F.B. İle oynayacağımız maç çok önemli çünkü bu maç f.b. nin cezası nedeniyle sadece bayanalara ve çocuklara açık olacak..Bu maçtan puanla ayrılabilirsek iyi bir avantaj elde edeceğiz...
|