Cevap: Toraman Taraftarlarla Tartıştı
Alıntı:
akkara58 Nickli Üyeden Alıntı
adamı 90 dakika ıslıklayın küfür edin kartopu atın ana avrat bacı ne gelirse sövün sonrada vay taraftara niye küfür ettiii..hiiç suçu kendinizde aramıyorsunuz sütten çıkmış ak kaşıksınız..adam gitmiş oralarda bizleri temsil ediyor müthiş karakter sahibi tarftarımız ve çok muhterem kaliteli !!!!! TARAFTAR GRUBlarımz 90 dakika sövüyor...haa iboda yanlış yaptı onları muhatap almakla yakışmadı kendine orası ayrıı....şimdi derler kesin akraabsı hiç alakam yok kendiyle hemşerisi olarak yazıyorum  
|
hadi bugün böyleydi ya bundan öncesinde de inönüde de mi 30 bjkliyi susturup tormana küfreden de mi bu taraftardı...karakterli ve gerçek bir profesyonel olsa ve sivaslı olup burdaki insanın yapısını tahmin edebilse 1 kere olan olaydan sonra işi uzatmaz ortamı ve seyriciyi daha da gerecek hareketlerden ve davranışlardan kendi kaçınırıdı..Ama yok o bjkde oynuyor oranın kaptanı ya ona dokunmak söz söylemek haşaaa ne haddimize!!!
Şimdi daha iyi anlıyorum ve hiç sevmediğim İBRAHİM ÜZÜLMEZE hak veriyorum adam bunun gibi karaktersizle boşa kavga etmemiş!
Sana bir de Murat ERDOĞAN diye bir topçumuz vardı onu hatırlatıyorum..Şu an MANİSADA ama belki biliyorsundur hala Sivas taraftarının en sevdiği ve Sivasa geldğinde en çok alkışladığı topçudur..Neden mi cevabı çok basit:
Futbolcu olmak başka ADAM olmak başkadır!!!