Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: En Üzüldüğüm Nokta
Alt 11.02.2012, 21:59   #29
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: En Üzüldüğüm Nokta

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kim ki bu takımı eleştiriyor,kim ki rıza hocayı eleştiriyor sivasspor kadar başına taş düşsün,rıza hoca kadar da kaya düşsün.Milyon dolarlık takımı mahkum oynatan,nredeyse gol pozisyonu bile vermeyen vee zevk ve heyecan veren bir futbol sergileyen sivassporlu oyunculara vee onların komutanı rızaa hocaya sonsuzz ama sonsuzz teşekkürlerrrrrrrr.Şu bi gerçekkkii ligin en güzel futbolunu şehrimizin takımı oynuyorr,mahkum oynamıyor,zevk veriyor,savaşıyorr ve 17 takım da korkuyorr. işte bundan dolayı sivaslılarr özvünün,gurur guyun hem takımınızlaa hem hocanozla.
Sivasspor-Beşiktaş maçının ilk yarısının özetini bir kez daha izlerseniz,BJK'nin kalemizde kaç pozisyonu olduğunu ve maçın 3-0,4-0 bile olabileceğini,Nihat'ın devleştiğini ve BJKli forvetlerin beceriksizliğini görürsünüz. Takımımız ancak 60. dakikadan sonraki ofansif oyuncu değişiklikleriyle canlandı ve Carvalhal'in de korkup takımı geri çekmesi ve defansif değişiklikleriyle beraberliği sağladık. Şimdi maçın ilk yarısına takımımızın genel ruhuna ve yapısına taban tabana zıt bir anlayışla çıkaran ve hata yapan Rıza hocamızı ,evet,eleştiriyorum. Doğrusunu alkılladığım gibi yanlışını da söylerim. Gerçek taraftarlık da budur,körükörüne bağlılık ya da düşmanlık değil.
Takım 1-1e rağmen 90 dakika boyunca topu yere indir(e)medi, kenar yönetim buna çare bul(a)madı. Eğer Beşiktaş defansına sırf havadan,şişirme toplarla yüklenmek taktikse böyle taktiği kabul etmiyorum. Yok değilse,futbolcular size rağmen öyle oynuyorsa kenardan müdahale edersiniz ki bu yapılmadı.
Rıza Hocamızı çok severim,Allah başımızdan hiçbirzaman eksik etmesin,ancak Beşiktaş maçındaki önce durdurayım,sonra vurayım taktiği bana göre yanlıştı,Sivassporumuz en iyi bildiği baskılı,hücuma dayalı kendi topunu oynamalıydı.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...