Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 18.02.2012, 20:05   #16
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1276 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Buyrun Maç Sizin Olsun…

Ben yemiyorum sen ye diye bir deyim vardır ya bugün bu deyimi harfiyen uyguladık. Ölü bir Fenerbahçe takımını kendi ellerimiz ile dirlittik resmen.

Maça çok şansız bir gol yiyerek başladık şans topu geldi gol oldu. Ama takımımız çok çabuk toparlandı ardından golümüz geldi. Oyundan kopmayacağımızı ve golü yememize rağmen gol atacağımızı bizden çok Fenerbahçe de biliyordu. Ataklarımızı sıklaştırdık ve iyi oyunumuzun karşılığında golümüzü de bulduk. Devreyi 2-1 önde kapadık.
Herkes ikinci yarı da farka koşacağımızı bekliyordu. Fenerbahçe’de bizim farka koşacağımzı biliyordu. Nitekim hakem faktörü maçı belirledi. İlk yarıda net bir penaltı ve kırmızı kartı ikinci yarıda gole giden oyuncuyu düşüren Bekir’i sarı kartyla geciştirmesi ben size bu maçı vermem diyordu. Nitekim bizde maçı Fenerbahçe’ye vermek için elimizden gelen herşeyi yaptık. İlk önce 3. Golü Pedriel ile kaçırdık daha sonra Kıvanç’ın topu kaptırması gelişen kontratak ile Uğur’un Alex’in şutuna müdahale etmemesi ve gol olması maç verdirdi rakibe peşinden çok basit bir kontratak ile yine gol yedik. Takım o golden sonra da oyundan düştü. Kalecimizin hatası ile de yediğimiz golden sonra da oyundan düştük. Ölü bir takımı kendi ellerimiz ile canlandırdık ya yanarım işte ona.

Dün nasıl Mersin maçında hakem maçı Galatasaray’a verdiyse bugünde hakem aldı maçı Fenerbahçe’ye verdi. Yazıkdır günahdır emeğimize ey Bülent denilen hakem bozuntusu yazıklar olsun sana…

Rıza hocam daha ne yapacaksın forvetşn boş kaleye gol atamıyorsa hakem de maçı alıp rakibe hediye ediyorsa sen daha ne yapacaksın….

Haftaya Eneramo ve Erman olmayacak işimiz gerçekden çok zor olacak. Umarım bu hafta kaybettiğimiz puanı Gençlerbirliği maçında alırız.
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yerliturkuaz'a Teşekkür Ediyor...