Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 19.02.2012, 08:03   #96
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçın değerlendirilecek pek bir tarafı yok.Alex ın varsa böyle maçları bile alırsın.Dikkat ettiniz mi bilmem ben fb nin gol pozisyonunu göremedim.Emre şut attı gol oldu.Alex şut attı gol oldu.Yine Emre vurdu gol oldu.Birtek Alex ın attığı ikinci gol pozisyondu.Başka da pozisyonları falan yok.Çok yazık oldu bize.İlk yarının sonlarında Eneramo nun pozisyonu penaltı falan değil.İçeri girer girmez vursaydı daha iyiydi.Daha nereye gidiyorsun anlamadım ki.Volkan ı geçmeye çalışırken ayağının yere sürüyerek yani ayağını kaleciye takmaya çalışarak gidiyor belli.Bu gol alsa devreye 3-1 başlayacaktık.Pedriel de onu atsaydı 4-1 olacaktı iş bitecekti ondan sonra tarihi fark bile olurdu.Rıza hoca nın Pedrielle başlamasıni ve oyuncu değişikliklerinde Grosicki yi çıkarıp Faty almasını yadırgadım.Tabi ki Cerny alınmalıydı.Neyse G.Birliği maçının artık mutlak kazanmalıyız
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla