Cevap: Maçı Değerlendirelim
sivassporun oyunu temposu süper ligin en iyi takımı bunda şüphe yok anacak biz lider degilsek bir kaleci iki santraforumuzun olmayışıdır olay bu kalec
10:34
TEKOTORİTE58:
samsunspora bakıyom düşme hattında ama şu anki santraforlarına bak gekas ekiko lance üçüde gerçekten santrafor bizde yok bizde çarık çürük santraforla
10:32
TEKOTORİTE58:
şimdi hereks suarez şuçlu diyor tamam golü atamadı dogru ama atamadım diye golmü yemek lazım sonra enaramodada iş yok şut atmayı bilene yok karşı karş
10:31
TEKOTORİTE58:
yani rıza hoca bu oyunculara hiçmi topa nasıl vurulur göstermiyorsunuz anlamıyom benim 6 yaşındaki oglum o golü atardı en azından topa düzgün vururdu
10:27
TEKOTORİTE58:
sivasporun en önemli eksigi bir santrafor iki hala kaleci bu seneki niye geçmiyorki anlamıyom hazırsa bir an önce geçsin bu kalecimiz iy ama buda acem
10:26
TEKOTORİTE58:
halil diye bir santraforumuz vardı golcüde santraforda oydu halil olacakta karşı karşıya gol kaçıracak volkanında içeri sokardı sivassporun
10:25
TEKOTORİTE58:
yazık oldu bize gerçekten maçın hakkı sivasın galibiyeti idi ama aynı antep maçı gibi kaybettik etkili golcümüz yok hatırlayanlar bilir 3.ligde
10:23
TEKOTORİTE58:
verdi diyenler verdikmi şimdi ha vermedik adamlar bizi 2 dakikada yendi demi demekki karşındaki takım mahelle takımı degil geçensenede vermedi
10:22
TEKOTORİTE58:
alexsi sanki sıradan bir oyuncu gibi bom boş bırakırsak adamda böyle cezamızı keser büyük takım olmak kolay degil şimdi soruyom sivas herzaman fb maç
10:21
TEKOTORİTE58:
dün ben burdan hakemin düzgün yönetmeyecegini yazmıştım ancak hakem bir iki hata dışında bizi yendiren etken olmadı biz boş kaleye gol atamıyoruz
|