Konu: ARTIK YOKUM
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: ARTIK YOKUM
Alt 19.02.2012, 14:42   #29
infial§
Usta Yiğido
 
infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 27.09.2011
Yaş: 42
Mesajlar: 2.531
Thanks: 1.455
1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: ARTIK YOKUM

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
MAZİSİ TERTEMİZ, LEKESİZ OLAN NADİR KULÜPLERDEN BİRİ OLAN SİVASSPORUMUZU ; haysiyetsiz, kişiliksiz ve şikeci takım OLARAK HAKARET ETTİĞİN İÇİN EN BASİT DEYİMLE SENİ KINIYORUM. MADEM ÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN NE İŞİN VAR BU SİTEDE, NE İŞİN VAR SİVASSPORLA !!!
Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaşın kaç bilmiyorum. 18'in altındaysan yazdıklarım sana değil, ciddiye bile almam seni. yok 18'in üzerindeysen, sana söyleyeceğim şu ki: .iktir git, şikeci .ne!!!!!!!
bu laf ikinize iyi dinleyin ozellıkle sebasteıa,yaşım 29 yazdıklarımın arkasındayım,dun kı mac tam anlamıyla rezaletti kimse bana pedriel ataman dı takım oyyundan düstü demesin ben üzüldüysem herşeyi soylerim beegenirsinz begenmezsiniz,klavye delikanlıları,benim trıbun kıdemıme alayınızın rutbesi yetmez,formlarda adam gıbı elestırı yapın yoksa nasıl yazmannız gerektıgını cıkıp ogretırler,:mad ::mad ::mad ::mad :
infial§ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır