Cevap: Ricardo Pedriel Suarez
Tarih 16 Haziran 2010 . Mesut Bakkal takımımızı küme düşmekten kurtarmış ve yeni sezon hazırlıklarına başlanacak, yeni transferler ,M.Nas falan derken Pedriel transferi açıklandı. Giresunspor formasıyla kupa maçında Sivassporumuza iki gol birden atmış olmasının payı büyüktü transferinde.
Pedriel inandığım oyunculardan bir tanesidir. Kadroda olduğu her maçta olumlu işler yapmıştır. Son haftalarda ise form düşüklüğü yaşamıştır. Hele son BJK maçında tanınmaz haldeydi. Onu hiç bu kadar kötü oynarken görmemiştim. Meğerse yeni doğan çocuğunu düşünürmüş. BJK maçından sonra oyuncularımız iki gün izin kullanırken o 3 gün izin alıp ülkesine ailesini ve çocuğunu görmeye gitmiş,yollarda perişan olup bir gün de gecikmeli dönmüştür. Buna rağmen Rıza hoca'nın görev vermesiyle FB maçına ilk 11'de çıkmıştır.
Maça bakarsak: Attığımız gollerden birincisinde rakip iki stoperi peşine takıp sürükleyen Pedriel sayesinde Kıvanç arkada bomboş kalıp golü yapmıştır. erman'ın ortasındaysa gene Pedriel'i Yobo ve bir diğer bek tutarken Kadir boşta kafayı vurmuş,dönen topu Rajnoch tamamlamıştır. Yenilen gollerde ise Alex ve Emre'yle eşleşen topçularımıza kusur bulan olmamış. Ya durum 1-1ken kaleci çalımlama hastalığına yakalanan Eneramo daha mı az suçludur? Pedriel'in suçlandığı pozisyona kadar hiç duvar pası denemeyen Kamil'e ne demeli?
Kısacası, ben çoğu yiğidonun aksine Pedriel'in G.Birliği maçına güzel oyunuyla damga vuracağına inanıyorum.
|